Driehoekenwerk

biedt een gelegenheid tot dienst voor mannen en vrouwen van goede wil die geloven in de kracht van de gedachte.

DIENSTBAAR ZIJN DOOR DE KRACHT VAN DE GEDACHTEN
Driehoekenwerk is een gelegenheid tot dienstbaarheid, die gebruik maakt van de kracht van de gedachte en het gebed om het bewustzijn op te heffen en te transformeren.

DRIE PERSONEN VORMEN EEN DRIEHOEK
Drie personen komen met elkaar overeen om zich elke dag in gedachten met elkaar te verbinden. Door gebruik te maken van de Grote Aanroep, een wereldgebed, visualiseren zij de energieën van licht en goede wil die zich tussen de aandachtspunten van hun driehoek bewegen, en zo nemen zij deel aan het netwerk van driehoeken dat de wereld omgeeft. De deelnemers stellen zich voor dat het hart en het denken van de menselijke familie vervuld wordt van licht en goede wil, daarmee alles wat waar en schoon is in de wereld versterkend.

ALLE GELOVEN EN SPIRITUELE TRADITIES
Mensen van goede wil afkomstig uit alle geloven en spirituele tradities werken actief samen in dit dagelijkse ritme. Het is een korte bezigheid, die eenvoudig aan het dagelijkse moment van gebed of meditatie kan worden toegevoegd.

UITNODIGING
We nodigen u uit om met twee gelijkgestemde vrienden een nieuwe driehoek toe te voegen aan dit planetaire netwerk van licht en goede wil. U kunt ook online een driehoek vormen met anderen die op zoek zijn naar driehoekspartners.

Driehoekennetwerk

REGISTRATIE (bij Lucis Trust)

Als u uw driehoek (vrijblijvend) wil laten registreren ontvangt u een gratis driemaandelijks bulletin en verder informatiemateriaal.

NIEUW: Een Driehoeken Speldje en Kaart zijn beschikbaar om te helpen de belangstelling voor het werk te bevorderen en zijn daarbij een hulp bij het vestigen van driehoeken.